Over Kefirkorrels.nl

Alles over Kefir

Melkkefir en waterkefir – Hoe zelf kefir maken?

waterkefir & melkkefir

Kefirkorrels heb je nodig om zelf kefir te maken. Kefir is een drank die oorspronkelijk afkomstig is uit Rusland. Het is een gefermenteerde, enzym-rijke drank die sterk lijkt op yoghurt. Kefir zit vol met goede bacteriën, bekend als probiotica. Probiotica zijn levende micro-organismen, zoals bacteriën of gist, die veel gezondheidsvoordelen hebben wanneer deze regelmatig gebruikt worden. Wetenschappers die de kefirkorrels bestudeerde waren verrast te ontdekken dat er geen enkel spoor van slechte bacteriën in de kefirkorrels zit.

Kefir werd lang geleden per toeval ontdekt door de herders in de bergen van de Kaukasus, deze herders bewaren hun geitenmelk in leren zakken. Door deze manier van bewaren werd er kefir geproduceerd.

Levende melkkefirkorrels kopen – Alles voor kefir

Gezonde levende melkkefirkorrels kopen ✓ Vers yoghurtplantje ✓ Direct aan de slag met melkkefir maken ✓ Inclusief kefir recept
Beoordeling: 5 · 1044 reviews · ‎€ 12,99 · ‎Op voorraad

Levende kefirkorrels en kefir starterspakketten

Levende kefir kopen van www.kefirshop.eu

Levende kefirkorrels en kefir startpakketten • Melkkefir en Waterkefir kopen los of in een pakket • Bestel snel & gemakkelijk online via onze webwinkel!

Kefir kopen in België – Yoghurtplantje kopen

Vandaag de dag is kefir kopen simpel, er zijn op het internet veel sites te vinden die kefir verkopen. Levende verse kefirbloempjes online kopen.

Melkkefir starterspakket kopen op Kefirkopen.eu

Melkkefirkorrels zijn levende, actieve culturen bestaande uit gist en bacteriën in een symbiotische relatie. 

Maak thuis zelf probiotische kefir, yoghurt of kombucha met onze culturen en fermenten.

Kefirplantje of yoghurtplantje kopen. Kefirplantjes voor zelf kefir yoghurt te maken. Zeer gezond voor maag en darmen en algemene gezondheid.

(Visited 1.501 times, 1 visits today)

1 gedachte over “Over Kefirkorrels.nl”

  1. Hi

    Ik las op internet over melkkefir en kwam je site tegen in Google. Je hebt een leuke blog 🙂

    Indien je structureel melkkefir maakt en drinkt heb je waarschijnlijk een overschot van kefirkorrels na verloop van tijd. Ik heb interesse om dat overschot van je over te nemen tegen een redelijk bedrag. Je hoeft ze dan niet weg te gooien.

    Ik hoor het graag!

Plaats een reactie