Waar kefir kopen ?

Waar kan je best kefirkorrels kopen ?

Er zijn meerdere webshops waar men kefir kan kopen, waaronder :

  1. Kefirshop.eu

Wanneer u levende kefirkorrels koopt kunt u een onbeperkt kefir maken. Met melkkefir ferment (de gevriesdroogde kefirpoeder) kan je slechts enkele keren kefir maken. Met de levende kefirkorrels kun je zelf kefir maken voor de rest van je leven! De kefirdrank die je in de winkel koopt is gekweekt met behulp van kefirpoeder (gevriesdroogde kefir starter) die meestal 7 tot 9 stammen van probiotische gisten en bacteriën bevat. Terwijl de levende kefirkorrels, die worden gebruikt voor het maken van zelfgemaakte melkkefir meer dan 50 stammen van gezonde gisten en bacteriën bevat. Verse melkkefir bevat 7 keer meer probiotica dan de kefir dewelke in de winkel verkocht wordt!

melkkefir kopenKoop melkkefirkorrels  – Melkkefirkorrels, kefirbloempjes, kefirplantje of kefir roosjes zijn vergelijkbaar met waterkefirkorrels.
Melkkefir is een gekweekte probiotische melkdrank. Vergelijkbaar met komboecha of andere gefermenteerde voedingsmiddelen. Het verschil is dat melkkefir wordt gefermenteerd in melk (koe, geiten of schapenmelk). Melkkefir wordt vooral gedronken omwille van de vele voordelen voor de gezondheid. Melkkefir wordt beschouwd als superieur aan yoghurt. Melkkefir wordt aanbevolen om de darmflora te verbeteren. Levende melkkefirkorrels worden meestal op kleinschalige webwinkels verkocht, meestal van persoon tot persoon. Dit in tegenstelling tot de voorverpakte gedroogde kefir starters die men in de winkel vind.

waterkefir kopenKoop waterkefirkorrels – Waterkefirkorrels, Japanse waterkristallen of Kefir d’acqua is vergelijkbaar met melkkefir, maar waterkefir wordt gekweekt in een mengsel van rietsuiker, hele biologische vijgen of ander gedroogd fruit, biologische citroenen en water. Waterkefirkorrels wijken af van melkkefirkorrels in vorm, grootte en kleur.

Voor meer informatie over het proces van het maken van kefir verwijs ik je graag naar onze website!

(Visited 23.405 times, 1 visits today)