Waar kefir kopen ?

Waar kan je best kefirkorrels kopen ?

Er zijn meerdere webshops waar men kefir kan kopen, waaronder :

  1. Kefirshop.eu
  2. Kefir-online.com

Wanneer u levende kefirkorrels koopt kunt u een onbeperkt kefir maken! Door het kopen van een Melk Kefir Starter (gevriesdroogde kefirpoeder) kan je slechts 1 keer kefir maken. Met de levende kefirkorrels kunt u zelfgemaakte kefir maken voor de rest van je leven! Kefirdrank die je in de winkel koopt kefir is gekweekt met behulp van kefirpoeder (gevriesdroogde kefir starter) die meestal 7 tot 9 stammen van probiotische gisten en bacteriën bevat. Terwijl de levende kefirkorrels, die worden gebruikt voor het maken van zelfgemaakte melkkefir meer dan 50 stammen van gezonde gisten en bacteriën bevat. Zelfgemaakte melkkefir bevat 7 keer meer probiotica dan de kefir dewelke in de winkel verkocht wordt!

Koop hier melkkefirkorrels. Melkkefirkorrels, kefirbloempjes, kefirplantje of kefirroosjes zijn vergelijkbaar met waterkefirkorrels.
Melkkefir is een gekweekte probiotische melkdrank. Vergelijkbaar met komboecha of andere gefermenteerde voedingsmiddelen. Het verschil is dat melkkefir wordt gefermenteerd in melk (koe, geiten of schapenmelk). Melkkefir wordt vooral gedronken omwille van de vele voordelen voor de gezondheid. Melkkefir wordt beschouwd als superieur aan yoghurt. Melkkefir wordt aanbevolen om de darmflora te verbeteren. Levende melkkefirkorrels worden meestal op kleinschalige webwinkels verkocht, meestal van persoon tot persoon. Dit in tegenstelling tot de voorverpakte gedroogde kefir starters die men in de winkel vind.

Koop hier waterkefirkorrels. Waterkefirkorrels, Japanse waterkristallen of Kefir d’acqua is vergelijkbaar met melkkefir, maar waterkefir wordt gekweekt in een mengsel van rietsuiker, hele biologische vijgen of ander gedroogd fruit, biologische citroenen en water. Waterkefirkorrels wijken af van melkkefirkorrels in vorm, grootte en kleur.

Voor meer informatie over het proces van het maken van kefir verwijs ik je graag naar onze website!